maanantai 2. toukokuuta 2016

Kevät on täällä!

Vappu on juhlittu. Mies oli tilannut 18 kuutiota multaa vapunviettoa varten. Viikonlopun ohjelma meni siis niin, että mies ja lapset viettivät kaikki päivät pihalla. Puoliltapäivin minä vein sinne välipalaa. Parin tunnin päästä napsautin saunan päälle ja rupesin ruuanlaittoon.

Jotenkin on huono omatunto, kun toiset ovat rehkineet itsensä kipeiksi ja itse olen ollut keittiövuorossa. Vaikka pitäisi osata olla onnellinen siitä, että pystyy paistamaan munkkeja ja paloittelemaan kaniinin ilman että pahoivointi iskee. (Joo, otin aika tosissani tämän keittiövuoroni. Sen mitä teen, teen sitten kunnolla!) Hirveän vaikeaa on heittäytyä sairaaksi, ja erityisen vaikeaa se on silloin, kun ei tunne itseään sairaaksi.

Eilen illalla ja tänään on sentään taas sellainen flunssainen ja kolottava olo, että ei tule samanlaista ahdistusta kuin lauantaina siitä, että ei pääse puutarhahommiin. Netissä vaan googlailen hedelmäpuita ja roskakatoksia. Ehkä asettaudun iltapäivällä parvekkeelle nauttimaan auringosta ja pihan multamerestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti