tiistai 27. helmikuuta 2018

Tilinpäätös

En lasketellut. Parkkipaikalla kävellessäni onnistuin kaatumaan päistikkaa mahalleni, joten en todellakaan uskaltanut lähteä jäisiin rinteisiin. Ihan mukava se Åre oli ei-laskettelevallekin lomailijalle, mutta viikossa näin ja koin kyllä lähes kaiken, mitä siellä voi kokea, jos ei ole suksia jaloissa.

Toipumiseen kompurointini ei onneksi vaikuttanut. Eilen oli jälkitarkastus, ja kaikki vaikuttaisi olevan vallan mainiosti. Haavat ovat parantuneet hyvin, ja napakin on ihan loppusuoralla. Sain luvan liikuntaan (poislukien vatsalihaksia ylettömän paljon rasittavat toistot pääsiäiseen asti), saunomiseen ja uintiin. Parasta on tietenkin se, että saan jättää sen tukivyön pois käytöstä (poislukien raskaimmat urheilusuoritukset lähiaikoina).

Sairaslomaa on jäljellä viisi päivää. Vilahtipas kuusi viikkoa vikkelään - valokuvakirjoja jäi vielä kesälomallekin tehtäväksi.

Lokakuussa kuulemma katsotaan, miten uusi rinta on laskeutunut. Voi olla, että jäävät vähän eriparisiksi, mutta sittenhän voi vielä napsaista toisesta tai laittaa fylliä toiseen. Juuri nyt olen oikein tyytyväinen tähän tilanteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti